BCD Travel logo contactNEEN CONTACT MET ONS OP
Engels | Frans | Spaans | Duits | Portugees

Haiti Project - Onboard
Contribute Now

Veel Gestelde Vragen

  1. Waarom ondersteunen we Haïti?

  2. Waarom ondersteunen we een nieuwe school?

  3. Is de school veilig?

  4. Hoe kan ik doneren?

  5. Hoe worden de bijdragen verwerkt?

  6. Is het veilig om mijn bijdrage online te betalen? Hoe weet ik zeker dat mijn persoonlijke informatie veilig is?

  7. Hoe houd ik mijn online gift/betaling in de gaten?

  8. Welk percentage van mijnbijdrage gaat naar het Haïti Project?

  9. Met wie neem ik contact op als ik vragen heb over, of ideeën voor het Haïti Project?
 
 1. Waarom ondersteunen we Haïti?
  Er zijn honderdduizenden kinderen in Haïti en de meerderheid daarvan kan niet rekenen op een voedselbron, vast onderdak of basic comfort. Het is niet ongewoon om kinderen rond te zien lopen door de vieze dorpen en straten met, letterlijk, geen hoop voor de toekomst. Haïtianen hebben te kampen met zoveel problemen, dat ze eenvoudigweg geen kans krijgen aandacht te besteden aan de kinderen van Haïti. Als onderdeel van onze belofte aan menselijke en sociale waarden werken wij samen met L’Ecole de Choix om kinderen in Haïti een betere toekomst te bieden door middel van onderwijs en meer keuzemogelijkheden. Enkele spijtige omstandigheden zorgden ervoor dat we in 2015 uit Haïti moesten vertrekken. Maar we gaven niet op en dankzij de aanhoudende inzet van de BCD Travel Foundation is het Haïti-project terug - en sterker dan ooit!
  Naar boven

 2. Waarom ondersteunen we een nieuwe school? 
  Het gebrek aan onderwijsmogelijkheden in Haïti is drievoudig: gebrek aan geld voor docenten, gebrek aan onderwijsfaciliteiten en het land is economisch afhankelijk van landbouw, waardoor kinderarbeid belangrijker is dan kinderen in de schoolbanken. L’Ecole de Choix is ervan overtuigd dat kwalitatief onderwijs kinderen de middelen geeft die ze nodig hebben om individuele waardigheid te ervaren die tot stand komt door de keuzes die ze maken.  Keuze en autonomie geven ons waardigheid. En het is die waardigheid die ieder van ons elke dag weer verzekert van menselijkheid - in de manier waarop we verantwoordelijk zijn voor onszelf, maar ook voor de gemeenschappen waarin we leven.  En op deze manier slaat onderwijs een brug naar onze menselijkheid. 
  Naar boven

 3. Is de school veilig?
  Ja. Een spijtige gebeurtenis heeft wederom duidelijk gemaakt dat werken in ontwikkelingslanden bepaalde risico’s met zich meebrengt. Maar we hebben vertrouwen in de kwalificaties, geloofwaardigheid en sterke steun van de basis van L’Ecole de Choix. Daarnaast is de lokale gemeenschap van Boyer een volledige partner in de bouw, creatie en ontwikkeling van de school.
  Naar boven

 4. Hoe kan ik doneren? 
  Klik op de knop CONTRIBUTE NOW (nu doneren) om een contributie te maken Je wordt dan doorgeleid naar een PayPal-pagina waar je een betalingsmethode kunt kiezen.
  Naar boven
  Naar boven

 5. Hoe worden de bijdragen verwerkt? 
  De doneerlinks worden mogelijk gemaakt door PayPal en je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden, zoals: PayPal Balance, PayPal Credit, bankrekening, creditcard, PayPal Cards en pinpas. Bekijk hier de betaalmethodes. PayPal is beschikbaar in 203 landen en 26 valuta, het zou dus eenvoudig moeten zijn om een betaling te doen in jouw land of regio. Klik hier voor de landen waar PayPal gebruikt kan worden. 
  Naar boven

 6. Is het veilig om mijn bijdrage online te betalen? Hoe weet ik zeker dat mijn persoonlijke informatie veilig is? 
  Ja. PayPal versleutelt informatie om te communiceren tussen jouw computer en die van hen. Dit zie je aan hun URL - die begint namelijk met 'https': de 's' staat voor 'secure' (veilig). De browsers Internet Explorer en Netscape geven in de rechteronderhoek van het scherm een dicht hangslot weer. Ze gebruiken het 'Secure Sockets Layer'-protocol (SSL) met een versleutelingslengte van 128-bits. Dit is de veiligste communicatiemethode die beschikbaar is en het is een systeem dat wordt gebruikt door banken. De PayPal-server wordt "zowel fysiek als elektronisch zwaar bewaakt". PayPal biedt ook aankoopbescherming. Meer informatie kun je vinden in het veiligheids- en securitybeleid van PayPal - hier.
  Naar boven

 7. Hoe houd ik mijn online gift/betaling in de gaten?
  PayPal stuurt je een bevestigingse-mail als je bijdrage betaald is: “Je hebt een bedrag van $XX betaald aan BCD Travel Foundation.” Alle bijdragen en betalingen die je hebt gedaan met je creditcard worden weergegeven op je creditcardafschrift en zijn duidelijk aangegeven met BCD Travel Foundation.
  Naar boven

 8. Welk percentage van mijn bijdrage gaat naar het Haïti Project? 
  100%.
  Naar boven

 9. Met wie neem ik contact op als ik vragen heb over, of ideeën voor het Haïti Project?  
  Stuur ideeën, vragen of opmerkingen naar csr@bcdtravel.com
  Naar boven